GÜNCEL:

İlgün Tekstil İş Kıyafetleri Üretmeye Başlıyor

İlgün Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlhami İlgün, gazetemize özel yaptığı açıklamada “Çuha Mağazaları ismi ile 1979 yılından itibaren tekstil sektöründe var olan, Kayseri’ de tekstil firmalarının başını çeken markamızın, 2010 yılından itibaren ismini ve kurumsal yapısını İlgün Tekstil olarak yeniledik. 30 yılı aşkın tecrübemizle hazır giyim sektöründe piyasanın ihtiyaç duyduğu tüm okul kıyafetlerinin üretimini yapıyoruz. Şimdide 30 yıllık sektör tecrübemizden aldığımız güçle, iş kıyafetleri üretmeye başlıyoruz” dedi.

İlgün, “imalat, ihracat, toptan ve perakende üretim deneyimimizle, ürünleri ve çeşitliliği olabilecek en hızlı düzeyde müşterilerimize sunuyoruz. 12.500 m2 alana sahip, 4 katlı üretim binamızda kesimhane, konfeksiyon dikim bölümlerimizle 24 saat kesintisiz ve vardiyalı sistemle üretim yapıyoruz. Yıllık üretim kapasitemiz 3.5 milyon adet olup, tüm üretimlerimizi çözüm ortaklarımız aracılığı ile gerçekleştiriyoruz. Kayseri’de bulunan yaklaşık 1.600 m2 kapalı alana sahip showroom mağazamızda ve çeşitli şubelerimizde ürünlerimizi satışa sunuyoruz. İş kıyafetlerimizin tümünün satışını Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan 3 katlı, 400 m2 kapalı alana sahip mağazamızda yapıyoruz. Okul kıyafetleri tedarikinde Kayseri’de ulaştığımız başarının ardından, sıra iş kıyafetlerinde dedik ve iş kıyafetleri üretiminde de sektördeki sayılı firmalar arasında yerimizi aldık” ifadelerini kullandı.

 

İlhami İlgün sözlerini şöyle sürdürdü: “Profesyonel tasarım ve üretim ekibimizle en kaliteli kumaşları, gereken şekle kavuşturarak dikimi sağlıyor, gerek yurtiçi gerek yurtdışındaki sektörün önde gelen firmaları ile de işbirliği içinde çalışıyoruz. Uzun yıllardan beri gelen tecrübemiz, uzmanlığımız, iş ahlakımız ve garantilediğimiz müşteri memnuniyetimizi, iş kıyafetlerinde de yansıtmaya hazırız. İlgün Tekstil olarak kaliteden yine taviz vermeyeceğiz. Çalışanların kendini en rahat ve güvende hissedeceği tarzda ürettiğimiz iş kıyafetlerimizle, önce çalışanları düşünüyor, önce onları önemsiyoruz.”

Bu haber 3335 kez okundu