GÜNCEL:

Özel Dünyam Hastanesi, Kayseri Sağlık Sektöründe Liderliğini Koruyor

Kayseri Özel Dünya Hastanesi mesul müdürü Dr. Ahmet Akşehirli, Kayseri Ekonomi Ve Ticaret Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Akşehirli yapmış olduğu açıklamada: “1997 yılından itibaren  Dr. Erol Bedir  ve arkadaşları tarafından kurulan şirketler vasıtasıyla Kayseri  ve civarı illere hizmet sunan Kayserinin ilk tam donanımlı hastaneleri faaliyete geçmiş ve bu kuruluşlarda dönem dönem 1000-1300 kişi istihdam edilmiştir.

 

Halen hizmete devam eden Özel Dünyam Hastanesi’nde450’nin üstünde personel çalışmakta, hizmet alınan birimler ve tedarikçilerle birlikte bu sayı daha da  artmaktadır.

 

Öğretim üyesi ve uzman doktor kadrosuna ilaveten hemşire, ebe, anestezi teknisyeni, acil tıp teknikeri, tıbbi sekreter gibi yardımcı sağlık elemanları ile hizmeti en güzel şekilde verebilmek için istihdam edilen elemanlar diğer çalışanlarımızı oluşturmaktadır.

 

Kayseri’nin en köklü ve halen en yüksek kapasitesiyle hizmet veren 221 yatak kapasitesi ile İç Anadolu’nun en büyük özel hastanesi olan Özel Dünyam Hastanesi’nde  çalışan personel aynı zamanda ciddi bir eğitim de almaktadır. Personelimiz  kalite, iletişim, hasta hakları, teknik konular ve memnuniyet açısından çok iyi bir tecrübe edinmekte olup herhangi bir nedenle hastanemizden ayrıldıklarında kurumumuzda çalışmış olmaları kendileri için çok iyi bir referans  olarak değerlendirilmektedir.

 

Kayseri’de sağlık sektöründe 21 yıllık tecrübesi olan hastanemiz,  2011 yılından itibaren  de sektördeki liderliğini Özel Dünyam Hastanesi  olarak muhafaza etmektedir.

 

Faaliyetine başladığı 2011  yılında poliklinik, ameliyat ve diğer hizmet bölümlerinde açık ara zirveye yerleşen hastanemiz, 2018  yılında da kendi rekorlarını kırmış ve yine hizmet yoğunluğunu önlerde tamamlamıştır”.

 

Söz konusu başarının nedenlerini değerlendiren Mesul Müdür Akşehirli, “Konforlu hizmet binamız, son teknoloji ile donatılmış ünitelerimiz, yenilikçi bakış açımız, hastanemize ulaşım kolaylığı ve uygun ücret politikamızla birlikte; hastalarımızı müşteri olarak değil, kendi ailesinden bir fert, bir yakın akraba gibi gören, onlara değerli bir misafir olarak muamele eden, tecrübeli, güvenilir, güler yüzlü ve halkımızla 21 yıllık dostluğu bulunan ekibimizin önemli ölçüde katkıları olmuştur” dedi.

 

Akşehirli sözlerine şu şekilde devam etti: “Özellikle son yıllarda gündeme gelen “Sağlık Turizmi”kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten hastanemiz yurt dışısigortaların neredeyse tamamıyla anlaşmalı “Referans Hastane” olmasının yanı sıra yurtdışından direkt hasta girişini sağlamak için ciddi atılımlar yapmış, kalite ve akreditasyon belgeleri almış, sonuç olarak konusunda çok ciddi bir noktaya gelmiştir. Çalıştırdığımız elemanların maaş, SSK gibi diğer özlük hakları bir gün bile geciktirilmeden sağlanmakta ve bu durum 21 yıldır kesintisiz devam etmektedir. Özel Dünyam Hastanesinde her alanda hasta memnuniyeti en öncelikli hedefimiz olup, her öneri ve tenkite açık bir idari anlayışla hizmet verilmektedir. Hastalarımızın daha rahat erişebilmesi için en kaliteli hizmeti en az katkı payı ile verebilmek hastanemizin genel politikası olmuştur. Bundan sonrası ile ilgili hedeflerimiz ise öncelikle sektörümüzde güven,  kalite ve potansiyel açısından elde etmiş olduğumuz zirvedeki konumumuzu muhafaza ederek, her alanda daha ileriye taşımak ve istihdam ettiğimiz personelimizi hem sayı, hem kalite konusunda daha üstlere çıkarmak ve aynı zamanda çalışanlarımızın maddi-manevi haklarını zamanında ve mümkün olan en üst düzeyde sağlamak olacaktır”.

 

Konusunda uzman  hekimlerin hizmet verdiği, tüm branşlarda SGK (Emekli Sandığı, SSK ve devlet memuru) ile anlaşmalı olan  hastanenin; Dahiliye, Onkoloji, Ortopedi ve Travmatoloji , Üroloji, Beyin Cerrahi, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göz Hastalıkları, Çocuk Cerrahi, Çocuk Hastalıkları,Radyoloji, Gastroenteroloji, Nöroloji, Cildiye, Fizik Tedavi, Diş Hastalıkları, Beslenme ve Diyet ile diğer branşlarda halkın hizmetinde olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Akşehirli, daha sonra şunları söyledi: “Gösterilen yoğun ilgiye rağmen açıldığı ilk gündeki heyecanımızı kaybetmeden, halkımıza layık olabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz, insanımıza layık olmaya çalışacağız. Bize olan tercih, teveccüh ve destek devam ettiği sürece erişemeyeceğimiz hedef, Türkiye çapında kıramayacağımız rekor kalmayacaktır” dedi.

Bu haber 3791 kez okundu