GÜNCEL:

Kemal Koçak Restaurant, YEDY Gasronomi Yıldızı Ödülünü Aldı

Kayseri’nin önemli lezzet noktalarından birisi olan Kemal Koçak Restaurant, YEDY Gastronomi Derecelendirme Sistemi tarafından 2017 yılının en iyi lezzet noktalarından biri olarak seçildi.

Türkiye'deki işletmelerin hizmet standardını yükseltmek, mutfak meraklıları için en doğru adresleri vermek amacıyla kurulan YEDY Gastronomik Derecelendirme Sistemi müfettişleri tarafından başarılı bulunan restoranlara ödülleri takdim edildi.

 

Türkiye'deki işletmelerin hizmet standardını yükseltmek, mutfak meraklıları için en doğru adresleri vermek amacıyla 2014 yılında kurulan YEDY Gastronomik Derecelendirme Sistemi'nin 100'ün üzerindeki gizli müfettişi, yurdun dört bir yanında yaptıkları gözlem sonucunda başarılı buldukları restoranları yıldızlarla derecelendirdi.

 

Türkiye'nin ilk derecelendirme sistemi olarak adlandırılan organizasyonun "YEDY 2017 Kitabı"nda yıldıza layık görülen işletmelere ise Emek Sineması'nda düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

 

Kriterleri sağlama durumuna göre 30 işletmeyi 1-2 veya 3 yıldızla değerlendiren gurmeler, 10 işletmeyi ise "lezzet noktası" olarak belirledi.

 

1 yıldız işletmenin olduğu il ya da ilçede tercih edilmesi önerilen mekanları, 2 yıldız işletmenin bulunduğu il ya da ilçenin yakınlarında iken yol değiştirmeye değecek mekanları, 3 yıldız ise sadece o işletmede yemek deneyimi yaşamak için o şehre gidilebilecek mekanları temsil etti. Yıldız almaya hak kazanmasa da sıra dışı, başarılı bulunan ve tavsiye edilen işletmeler ise "Lezzet Noktası" kategorisinde değerlendirildi.

 

Kayseri’nin başarılı gıda işletmelerinden olan Kemal Koçak Restaurant’ta gizli müfettişlerin değerlendirmeleri neticesinde ödül almaya hak kazanarak Kayseri’nin gururu oldu.

 

YEDY Gatronomi Ödülü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan başarılı işletmeci Kemal Koçak, “Kurulduğumuz ilk günden itibaren Kayseri’ye yakışır bir mekanda, kaliteli hizmet ve üstün lezzetler sunuyoruz.  Böylesi anlamı bir ödülle çalışmalarımızın taçlandırılmış olması bizi son derece mutlu etti. Kayseri’ye böyle özel bir ödül kazandırdığımız için gururluyuz. Bu ödül sorumluluğumuzun daha da artmasına neden oldu. Hizmet kalitemizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Bu haber 4407 kez okundu