GÜNCEL:

Gevher Hotel Kış Turizmine Hazır

Kayseri şehir merkezinde faaliyet göstermekte olan Gevher Hotel genel koordinatörü Hüseyin Saççıoğlu gazetemiz Kayseri Ekonomi ve Ticaret’e özel açıklamalarda bulundu.

Kayseri şehir merkezinde faaliyet göstermekte olan Gevher Hotel genel koordinatörü Hüseyin Saççıoğlu gazetemiz Kayseri Ekonomi ve Ticaret’e özel açıklamalarda bulundu. Saççıoğlu, “Gevher Hotel yerli ve milli bir markadır. Otelimize kime ve neye hizmet ettiğini bilmediğimiz ecnebilerin ismini değil bu şehre bu yüce medeniyete hizmet etmiş Dünya tıp tarihinde ilk tıp fakültesi olarak kabul edilen Darüşşifayı yaptıran Selçuklu sultanlarından Gevher sultanın ismini koyduk. Gevher sultanın ismini taşımamız bizim için ayrı bir onur ve gururdur. Bu onura layık kaliteli, milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda hizmet etmek, çalışma azmimizi artırmaktadır” dedi.

 

Otel hakkında genel bilgiler veren Saççıoğlu “Necip Fazıl Bulvarı üzerinde faaliyet gösteriyoruz. Hotelimiz 6 Corner Deluxe, 2 Superior Suit ve 33 standart oda olmak üzere toplam 41 oda ve 90 yatak kapasiteli. Turizm Bakanlığı belgeli, kentimizin modern, konforlu ve tercih edilen otellerinden birisiyiz. Kurulduğumuz 2014 yılından bu yana otelimizde konaklayan müşterimizin oyları neticesinde “Müşteri Memnuniyeti Ödülü” aldık. Ayrıca ORAN Kalkınma Ajansı tarafından açılan destek programında şehrimizde başarılı proje seçilen tek oteliz” ifadelerini kullandı.

 

Saççıoğlu, “İşimizi severek yapıyoruz. Bununla birlikte otelimizde konaklayan misafirlerin memnuniyet ifadelerini duymak, tüm yorgunluğunuzu alıyor. Otelimizde Türk kültürünün misafirperverliğini içtenlikle göstermeye çalıştığımız için müşteriyi sanki evimize gelen özel konuğumuz gibi karşılayıp hatta çıkışta bir Türk kahvesi içmeden göndermemeye dikkat ediyoruz. Çoğu zaman araçlarına kadar uğurladığımız oluyor. Biz Gevher Hotel’de aile sıcaklığında bir işletme olarak misafirlerimizi ağırlıyoruz. Otelimizin önündeki geniş ücretsiz otoparkı ve yürüyerek çarşıya gidilebilmesi, Erciyes manzaralı terasımız, fitness salonlarımız, toplantı ve konferans salonlarımız, tüm otel kapsamında ücretsiz wifi tercih sebebi olmamızda etkili oluyor” şeklinde sözlerini sürdürdü.

 

Saççıoğlu “Kayseri de kış turizmine de önem veriyoruz, bununla ilgili kayak severler için özel bir paket hazırladık. Dileyen misafirlerimiz için Erciyes’e servis hizmeti ve kayak ekipmanları kiralama hizmeti de sunmaktayız. Erciyes’in ilerleyen yıllarda dünyanın sayılı kayak merkezleri arasına gireceğini ümit ediyorum. Gelen kayak severlerimizden duyduğumuz Erciyes ilgili olumlu yorumlar hepimizi sevindiriyor. Turizm cari açığın kapanmasında oldukça büyük katkı sağlayan önemli bir sektör. Ayrıca şehrin taksicisinden pastırmacısına lokantacısından hediyelik eşya satıcısına kadar birçok işletmeye doğrundan veya dolaylı katkı sağlıyor” diyerek sözlerini bitirdi.

Bu haber 2701 kez okundu