GÜNCEL:

Bingöl Ticaret 2018 Yılında da Müşteri Memnuniyetli Hizmet Sunmaya Devam Edecek

Bingöl Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bingöl, 2017 yılının genel değerlendirmesini yaptı ve firma olarak 2018 yılından beklentileri hakkında bilgi verdi.

Ahmet Bingöl, “Bingöl Ticaret olarak Kayserili hemşerilerimize 38 yıldır hizmet vermekteyiz. Ticari hayatımızın son 28 yılını ise Beko bayii olarak sürdürüyoruz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımız her geçen gün artarak devem ediyor” dedi.

 

Ahmet Bingöl yapmış olduğu açıklamada, “Bingöl Ticaret Kayseri Beko bayisi olarak ve Türkiye’de örnek Beko bayi olması farkıyla 38 yıldır hizmet veriyor. 2017 yılında da markamıza ve memleketimize hizmet etmenin gururunu yaşadık. Bingöl Ticaret olarak sektörün her zaman öncüsü ve takipçisi olmamızın yanında ön planda tuttuğumuz hizmet anlayışımız ile güzel bir yılı daha sonlandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız” ifadelerini kullandı.

 

Ahmet Bingöl sözlerine şöyle devam etti: “2018 yılında yenilikçi ruhumuzla gelişen teknolojiyi takip ederek kıymetli müşterilerimize hizmet etmek en büyük amacımız olacaktır. Beko markasının vermiş olduğu güvenilirlik ve Bingöl Ticaretin müşteri memnuniyetli hizmet anlayışını ön planda tutmuş olacağız. İşletme olarak önce insan anlayışlı yaklaşımımız ile gelmiş olduğumuz konumumuz 2018’de de yükseliş yolunda ilerleyecektir. Gelişen Türkiye ve ekonomimizde artan değerler doğrultusunda kendimizi yenileyerek hizmet sektöründe var olmaya devam edeceğiz.”

Bu haber 4044 kez okundu