GÜNCEL:

Doğtaş Mobilya’dan Ladin Mobilya’ya Ziyaret

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve Genel Müdürü Ersin Serbes, Ladin Mobilyayı ziyaret ederek görüş alışverişi ve incelemelerde bulundular.

Doğtaş Mobilya yetkililerini Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Devim ve Halil Aykan karşıladılar. Sohbet havasında geçen ziyarette her iki firma yetkilileri bu ziyaretten duymuş oldukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, “Sektörümüzde önemli markalardan olan ve MOSDER çatısı altında yıllardır iş ortaklığı yürütmekte olduğumuz Ladin Mobilya’yı yerinde ziyaret ederek her iki firma arasında süre gelen sinerji ve dostluğun pekiştirilmesine biraz daha katkı sağlamak istedik. Misafirperverliklerinden dolayı Ladin Mobilya yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

 

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük ise Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve Genel Müdürü Ersin Serbes’i Ladin Mobilya’da ve Kayseri’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek “Yıllardır yakinen tanımakta olduğum sayın Davut Doğan sektörümüzün duayen isimlerindendir. Kendisi ile belli aralıklarla bir araya gelir ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuruz. Bu görüşmemizde de sektörümüzde yaşanan gelişmelere dair karşılıklı istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Bu haber 2605 kez okundu