GÜNCEL:

Kilim Mobilya, “Kilimfesta 2018” ile Bayileriyle Buluştu

Kayseri’nin ve Türkiye’nin önemli mobilya firmalarından olan Kilim Mobilya, “Kilimfesta 2018” ile bayileriyle bir araya geldiği bir festival düzenledi. 6-7 Şubat tarihleri arasında Ommer Hotel’de düzenlenen festivale Kilim Mobilya bayileri ve çalışanları katıldı.

Prof.Dr. Uğur Batı, Prof.Dr. Asaf Savaş Akat, sinema ve tiyatro sanatçısı Müfit Can Saçıntı, keman virtüözü Canan Anderson gibi birçok önemli isim “Kilim Festa 2018” dahilinde Kilim Mobilya ailesi ile buluştu.

 

Festivalde açılış konuşmasını yapan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, “1976 yılında temelleri atılan Kilim Mobilya geçmişten gelen tecrübesi ile geleceğin markası olma yolundaki serüvenine devam ediyorsa bunda en büyük emek siz değerli bayilerimizin ve çalışanlarımızındır. Katkılarınızdan ve emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kilim Mobilya CEO’su Mesut Yiğit’te Kilim Mobilya ve çalışanlarına yönelik ilham dolu bir konuşma yaparak “Kilim Mobilya ailesine 2017 yılı sonunda katıldım. Çok yeni bir Kilim çalışanı olarak burada gördüğüm aile ortamından dolayı çok mutluyum. Geçmişten gelen tecrübesi ile bir dünya markası olmayı hedefleyen firmamızın bu hedefine hep birlikte çalışarak ulaşacağımıza olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1968 kez okundu