GÜNCEL:

Boydak Holding’de Yeni Atamalar

TMSF’de Daire Başkanlığı görevinde de bulunan İsmail Güler, kapatılan Bank Asya’da yönetim kurulu üyesi, ardından da yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmıştı.

 

Yeni Ceo Alpaslan Baki Ertekin oldu

 

Görevinden ayrılan yönetim kurulu başkanvekili ve aynı zamanda CEO'su olan Ertunç Laçinel’in yerine CEO olarak ise Alpaslan Baki Ertekin getirildi. Yeni görev dağılımı, holdingin resmi sitesindeki yerini aldı.

 

Alpaslan Baki Ertekin, FETÖ'ye finansman sağladığı iddiasıyla kayyum atanan kuruluşlardan Uğur Şirketler Grubu’na da CEO olarak görevlendirilmişti. 

 

Alpaslan Baki Ertekin Kimdir?

 

Alpaslan Baki Ertekin, 1971 yılında Beykoz´da doğdu. Ortaöğretimini 1989 yılında İçel Anadolu Lisesi´nde tamamladı. 1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. 2007 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans diploması aldı. 1994 yılında Koç Grubu’na bağlı olan Migros Ticaret A.Ş. bünyesinde iş hayatına başladı. Garipoğlu Şirketler Topluluğu’nda önce Pazarlama Müdürü daha sonra İhracattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Son olarak TMSF tarafından Uğur Şirketler Grubu’a CEO olarak atanan Alpaslan Baki Ertekin aslen Ordu Mesudiyeli olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu haber 3956 kez okundu