GÜNCEL:

Bekaş İnşaat’ın Yeni Genel Müdürü Muzaffer Kahraman Oldu

30 yıllık köklü bir geçmişi olan Kayseri’nin önde gelen inşaat firmalarından Bekaş İnşaat da genel müdürlük görevine Muzaffer Kahraman getirildi. Daha önce Ödül Yapı firmasında genel müdürlük görevini yürüten Muzaffer Kahraman, kısa süreli bir aranın ardından yeniden inşaat sektörüne dönüş yapmış oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Muzaffer Kahraman, “Bundan sonraki profesyonel iş hayatıma, Kayseri'nin köklü ve saygın firmalarından Bekaş İnşaat A.Ş 'de ''Genel Müdür'' olarak devam edeceğim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah. Sektörde kazanmış olduğum bilgi ve tecrübeyi Bekaş İnşaatın kurumsal vizyonu ile buluşturarak güzel bir sinerji oluşturacağımıza ve başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu süreçte bizlere güvenen ve destekleyen tüm değerli dost ve müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Muzaffer Kahraman Kimdir?

 

1971 Yılında Kayseri’de doğdu. Kayseri Merkez İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra sırası ile önce; Uluslararası ilişkiler daha sonrada Sosyoloji okudu. Akademik kariyerini İşletme Yüksek Lisans yaparak tamamlayan Kahraman, tezini ‘’Siyasal Pazarlama’’ konusunda yazmıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Muzaffer Kahraman, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Bu haber 3318 kez okundu