GÜNCEL:

Sigorta Cini, Kayseri’deki Yeni Mağazasında Hizmet Vermeye Başladı

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, 2015 yılında açtığı Kayseri mağazasını müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Sivas Bulvarı’na taşıdı.

Yeni adresinde müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü, bünyesinde bulunan 20 sigorta şirketi aracılığıyla karşılaştırmalı olarak sunan Sigorta Cini, yeni Kayseri mağazasında başarılarına yenilerini eklemeye devam edecek.

 

Sigorta Cini, her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiğine inanıyor ve sağladığı karşılaştırmalı tekliflerle müşterilerine en uygun olan seçeneklerini sunuyor.

 

Yeni mağaza açılının kurdele kesimini; Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, Sigorta Cini Satıştan Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat, Sigorta Cini Kayseri Mağaza Müdürü Demet Kızılkaya eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, “Sigorta alanında 170 yıllık deneyime sahip NN Group yatırımı Sigorta Cini olarak “Mahallenizin Sigortacısı” olma hedefiyle yola çıktık ve açıldığımız günden bu yana önemli başarılara imza attık. Sigorta Cini; Türkiye’deki sigorta şirketlerinin %90’ını temsil eden 20 sigorta şirketinin ürünlerini müşterine sunmaktadır. Sunduğumuz en önemli özelliklerin başında ise sigorta şirketinin ürünlerinin içeriğini ve fiyatlarını özel bir yazılım sayesinde hazırladığımız karşılaştırma tablosu aracılığıyla müşterimize 2 dakika içerisinde sunabiliyoruz” dedi.

 

Sigorta Cini mağazalarında, müşterilerine aynı çatı altında; AKSigorta, Allianz, AXA Sigorta Anadolu Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Ray Sigorta ile NN Hayat ve Emeklilik’in tekliflerine karşılaştırmalı olarak ulaşma imkânı sunuluyor.

Bu haber 2472 kez okundu