GÜNCEL:

Osman Güldüoğlu: “Yeni Yönetim Sistemi Ülkemizin Güçlenmesi Açısından Büyük Önem Taşımaktadır”

Kayseri Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güldüoğlu, 24 Haziran genel seçimleri ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Güldüoğlu yapmış olduğu açıklamada, “yüksek bir katılım oranıyla 24 Haziran da gerçekleşen seçimlerde milletimiz iradesini sandıkta göstermiş ve tercihini cumhur ittifakından yana kullanmıştır.  Yeni yönetim sistemi ülkemizde istikrar ve güven ortamının daha da güçlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu yeni dönemde güven ve istikrar ile beraber yeni bir sıçrama yapacağımıza inanıyorum. Artık seçim telaşını bırakarak ekonomiye, üretime, reformlara, ihracata odaklanma zamanıdır. 2023 hedeflerine ulaşabilmek için bütün kesimlerin çalışarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa etmeliyiz”.

 

Seçim gündemini bir kenara bırakarak, üretimin destekleneceğine, yerli üretimin ön plana çıkarılılacağına, teşvik sistemlerinin daha ulaşabilir bir hale getirileceğine, ihracat desteklerinin arttırılacağına, ekonomik reformların yapılacağı bir üretim ekonomisinin oluşturulucağına ve yatırımların destekleneceğine inanıyor, Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin ve seçim sonuçlarının vatanımıza milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber 1495 kez okundu