GÜNCEL:

Mimarsinan OSB Başkanı Abdullah Oğuzbaş: “Artık Ülke Olarak 2023 Hedeflerine Odaklanmalıyız”

Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş, 24 Haziran seçimlerine yönelik bir değerlendirmede bulundu.

Türkiye için çok önemli bir seçim döneminin geride kaldığını ifade eden Başkan Oğuzbaş, “Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Sisteminin ilk seçiminde geniş bir katılımla ve demokrasisini kökleştirecek bir olgunlukla kararını verdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 

Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini söyleyen Başkan Oğuzbaş, “Ülke gündemimizin ilk sırasında yer alan önemli bir seçimi geride bıraktık. Yeni sistemin sağladığı istikrar ve güven ile yatırımların hızlanacağı ve piyasaların olumlu tepki göstereceği kanaatindeyim. Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle daha güçlü bir yönetim dönemine girdik. Artık ülke olarak 2023 hedeflerimize doğru ilerlemeliyiz. Üretim, istihdam ve ihracata odaklanmalıyız. Her alanda küresel rekabet gücümüzü artırmak için çalışmalarımıza hız vermeliyiz. Yapısal reformların hızlandırılmasını ve uyum yasalarının bir an önce çıkarılmasını temenni ediyoruz. Türkiye’mizin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi için bizde Mimarsinan OSB olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Bu haber 1534 kez okundu