GÜNCEL:

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük: “İstikrar Ülkemize Faydalı Olacak”

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, 24 Haziran seçimleri ile ilgili gazetemize özel değerlendirmede bulundu.

Türkiye’nin seçimini doğru yolda yaptığını ve istikrarı tercih ettiğini belirten Böyük, “Öncelikle son derece kritik önemi olan 24 Haziran seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere şehrimize ve iş dünyasına hayırlı olmasını dilerim. Çok dalgalı bir seçim süreci yaşadık. Cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ilk turda galip gelirken, milletvekili seçimlerinde AKP’nin milletvekili sayısı 293 olarak gerçekleşti. Seçimlerin ikinci tura kalmamış olması hem zaman kaybının önüne geçmiş oldu hem de siyasi kaosu engelledi. Güven endeksine bağlı olarak iş dünyasında işlerin daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Hükümetin piyasaları rahatlatacak kararlar alması ve hızlı adımlar atması gerekiyor. İş dünyasının ve iş adamlarının da bu süreçte ekonomiyi doğru okuması ve yapılan değişikleri takip ederek sunulan imkanlardan yeterince faydalanması lazım. Türk girişimciler ve iş adamları bu alanda bana göre zayıf kalıyorlar. Yabancı yatırımcılar ülkemizin imkanlarından daha çok faydalanıyorlar” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin istikrarı için sergilemiş olduğu tutumun öneminin de altını çizen Böyük “MHP’nin Türkiye’nin birlik ve beraberliği için sergilemiş olduğu siyasi kararlılığının ülkemiz iş dünyasına da örnek teşkil etmesini umuyorum. Şehrimizden seçilen tüm milletvekillerini tebrik ediyorum. Umarım milletvekillerimiz bu yeni dönemde iş dünyası ile daha çok bir araya gelerek sorunlarımızın meclise taşınması hususunda bizlere daha çok yardımcı olurlar. Sanayici olarak inanıyorum ki istikrar ülkemize faydalı olacak, yarınlarımız daha güzel ve aydınlık olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1626 kez okundu