GÜNCEL:

KAYSO Başkanı Büyüksimitci’den, Mimarsinan OSB’ye Ziyaret

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek bölge çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Büyüksimitci, “Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş ve ekibi çok güzel bir enerji ile bölgeye hizmet veriyorlar. Bölge hizmetlerini yerinde görerek inceleme şansımız oldu ve devam eden projeler hakkında sayın başkan bizi bilgilendirdi. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş ise Mehmet Büyüksimitci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bildiğiniz gibi başkanımız aynı zamanda bölgemizin Müteşebbis Heyet Başkanı olarak da görev yapıyor. Kendisi her daim varlığını bizlere olumlu anlamda hissediyor. Başkanımıza bölge çalışmalarımız hakkında bilgi verdik ve kendisi ile fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1336 kez okundu