GÜNCEL:

Kayserili Mobilya Firmaları CNR IMOB Fuarına Hazırlanıyor

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci, CNR IMOB fuarına bu yıl Kayseri’den 65 firmanın katılacağını açıkladı.

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci, “Zor geçen bir yılın ardından 2018 yılına daha umutla bakıyoruz. 2018 yılında da sanayicilerimizin sorunlarını Federasyon nezdinde de dile getirmeye ve onların sesi olmaya devem edeceğiz. Şu anda sektör olarak öncelikli beklentimiz; hammadde alımlarımızdaki KDV oranının, ihracatta rekabetçi olabileceğimiz bir orana çekilmesidir" diye konuştu.

 

Deveci, "Bildiğiniz üzere; 23-28 Ocak 2018 tarihlerinde CNR EXPO’da CNR IMOB fuarı var. Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na 65 firma ile katılıyoruz. Geçtiğimiz yıl, yerli ve yabancı 165 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan, Türkiye’nin en büyük ve tek uluslararası mobilya fuarı olan CNR IMOB bu nedenle önemli bir organizasyon. Tüm katılımcılarımız yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. Bu fuarda da; mobilyada bir marka haline gelen şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu vesile ile tüm Kayserili hemşehrilerimizi de fuara davet ediyorum" ifadesinde bulundu.

Bu haber 1414 kez okundu