GÜNCEL:

İncesu OSB’nin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baktır Oldu

İncesu Organize Sanayi Bölgesi’nde yönetim kurulu başkanlığı görevinde değişikliğe gidildi. İncesu Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baktır oldu.

İncesu Organize Sanayi Bölgesi tarafından sosyal medya hesapları üzerinden konu ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada: “Bölgemizin Yönetim Kurulu Başkanı sayın Halit Özkaya sağlık problemlerinden dolayı 30.04.2018 tarihinde görevinden ayrılmış olup, Müteşebbis Heyeti’miz ve Yönetim Kurulu’muzca yapılan değerlendirme sonucu sayın Ali Baktır, Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

Açıklamada ayrıca: “sayın Halit Özkaya’ya sağlıklı bir ömür, sayın Ali Baktır’a ise yeni görevinde kolaylık ve başarılar dileriz. Bölgemiz ve sanayicilerimiz adına hayırlı olması dileklerimizle, yaşanan bu değişikliği kamuoyuna ve ilgililere arz ederiz” denildi.

 

Ali Baktır Kimdir: 1960 yılında Kayseri’nin Hacılar ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri'de tamamladı. Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesi’ni bitirdi. Kayseri İl Genel Meclis Üyeliği yaptı. Avrupa Parlamentosu'nda Mahalli İdareler ve Yerel Yöneticiler Komitesi'nde görev aldı. Halen Has Çelik grup şirketlerinden olan Coreal Alüminyum Kablo A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Heber Uluslararası İlaç San. Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı ve aile şirketi olan Baktıroğlu Nonwoven Tela Kumaş A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Evli ve dört çocuk babası olan Ali Baktır İngilizce biliyor.

Bu haber 2592 kez okundu