GÜNCEL:

Emek Kapı Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Turan Kabak: “İş Dünyası İstikrardan Olumlu Etkilenecek”

Emek Kapı Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Turan Kabak, 24 Haziran seçimleri ile ilgili gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu.

Kabak yapmış olduğu açıklamada, “24 Haziran seçimlerinde başkan seçilen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum. Türk halkı sağ duyulu bir şekilde ülkesinin yarınlarına sahip çıkmış ve 2023 hedeflerine olan inancını ortaya koymuştur. Başkanlık sistemine geçilmesi ile birlikte Türkiye tüm prangalarından kurtulmuştur. İstikrarın ülke gündemine hakim olması ile birlikte iş dünyası da bu istikrardan olumlu etkilenecek ve sanayicilerimiz yatırımlarına kaldıkları yerden devam edeceklerdir” dedi.

 

İş dünyasının her zaman istikrardan yana olduğunun altını çizen Turan Kabak, “piyasalarda seçim belirsizliğinden dolayı bulanık ve puslu bir hava hakimdi. Yatırımlar ve projeler seçim sonrasına ertelenmişti. Seçimlerin tamamlanması ve istikrarın devam ediyor olması iş dünyasında yaşanan bu fluluğun son bulmasına neden oldu. Artık bir bahane veya engel kalmadı. İş dünyası yatırımlarına ve projelerine hız vererek devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1417 kez okundu