GÜNCEL:

CNR Holding, Kayseri Mobilya Firmaları İle Bir Araya Geliyor

Fuarcılık sektörünün lider kuruluşu CNR Holding şirketlerinden İstanbul Fuarcılık, ticari ortakları ile sektörel buluşmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu ay Kayseri’de yapılacak buluşmada CNR Holding yöneticileri, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarlarının önemli ticari ortağı olan Kayserili firmalarla, iftar yemeğinde bir araya gelecek.

CNR Holding ile Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (KAYMOS) işbirliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda CNR Holding’in hayata geçirdiği mobilya fuarlarının ihracata sağladığı katkı, Türk mobilya sektörünün dünü ve bugünü, fuarların ülke ve katılımcı firmaların ihracat oranlarına kattığı değerler ele alınacak.

 

Mobilya sektörümüzün dünyada daha iyi yerlere gelmesi için yapılması gereken atılım ve yeniliklerin de ele alınacağı iftar yemeği, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü Kayseri Flamingo Deluxe Ziyafet BaloSalonları- Altın Salon’da gerçekleşecek. Yemekte, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, KAYMOS Başkanı Tuncay Sabuncu, MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Akademisyen Prof. Dr. Emre Alkinin sektör ile ilgili değerlendirmeleri de yer alacak.

Bu haber 1534 kez okundu