Hepsiburada, Kayseri’de E-Ticaret Zirvesi Gerçekleştirecek

Online perakende satış sitesi Hepsiburada, Kayseri’de bir e-ticaret zirvesi gerçekleştirecek. 9 Nisan Pazartesi günü yapılması planlanan zirve, Adana, Bursa, Antalya ve İzmir’in ardından beşinci kez düzenlenecek.
04 Nisan 2018, Çarşamba
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Türkiye'yi şehir şehir gezmeyi hedefleyen Hepsiburada düzenlediği etkinlikler ile bir yandan e-ticaret hakkında KOBİ’lere, girişimcilere ve esnaflara bilgi aktarımında bulunurken diğer yandan işini e-ticarete taşımak isteyen firmalara yeni imkanlar sunacak.

 

Horoz Lojistik, ideasoft, Entegra, Foriba, hepsipay ve hepsiexpress sponsorluğunda düzenlenecek olan etkinliğe teknoloji sektörünün lider firmaları katılım gösterecek.

 

Etkinlikte, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, Hepsiexpress Genel Müdürü Umut Aytekin, Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Genel Sekreteri Ömer Gürkan, ideasoft CEO’su Seyhun Özkara, Entegra Genel Müdürü Murat Dişkıran, Foriba CEO’su Koray Gültekin Bahar, Hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan, Hepsipay Satış Müdürü Yiğit Barut, Hepsiburada Girişimci Kadınlar Proje Koordinatörü Duygu Aktaş, Hepsiburada Pazaryeri Operasyon Yöneticisi Seçil Yenişen, Elektrotoptan Kurucusu Ferhat Yücel ve Moderatör Zeynep Korkmaz bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklar.

 

Katılımcılar etkinlikte e-ticarete nasıl başlayabilecekleri, nasıl daha fazla müşteriye ulaşabilecekleri, sosyal medyayı nasıl kullanabilecekleri ya da nasıl etkili reklam yapabilecekleri gibi sorulara yanıt bulabilecek. Ayrıca kârlılığı artırma, maliyeti düşürme ve toplu satış gibi konularda da sektörün liderlerinden önemli bilgiler öğrenebilecekler.

 

E-ticaret alanındaki fırsatları ve gelişmeleri yakalamak ya da işini geliştirmek isteyen herkesin katılabileceği etkinlik için kayıt http://www.hepsiburadaeticaretzirvesi.com/ adresinden gerçekleştirilebilecek.

EN SON HABERLER